Smedeværksted i Næstved

Stort netværk

Hos AA Rutfri Kleinsmedie ApS har vi et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som gør det muligt at udføre simpelt som avanceret. Vi tilbyder udelukkende kvalitet, og kan garantere at vi lever op til såvel danske som internationale standarder.

Ud over at fremstille og montere rustfrie anlæg, udfører vi også service og forefaldende smedearbejde hos vores kunder. Vi arbejder naturligvis altid ud fra vores kunders ønsker, og vi supplerer gerne med faglig rådgivning, så man altid får den bedste løsning.

Professionelle fagfolk

Der er ingen tvivl om, at vores brede erfaring i branchens felt, har resulteret i stor ekspertise inden for en bred vifte af smedeservices. Vi arbejder ud fra vores høje faglighed, hvilket garanterer kvalitet.

Kvalitetsbevidst

Kun det bedste er godt nok, og for at dette kan lade sig gøre, benytter vi udelukkende de bedste materialer på smedeværkstedet Næstved. Materialerne og vores faglighed er den absolutte forudsætning for kvalitet.

Bred vifte af kompetencer

Hos firmaet har vi stor erfaring med installation og montering af b.la. rustfri anlæg. Derudover har vi opbygget store kompetencer inden for laserskæring. Vi skræddersyer en løsning ud fra ønsker.

Mange års erfaring

AA Rustfri Kleinsmedie ApS har eksisteret siden 1999. Det betyder, at vi lige siden 1999, har leveret en bred vifte af services for kunder i hele landet. Det har primært været inden for Pharama og Foodindustri.

PROFESSIONELT SMEDEFIRMA I NÆSTVED

Smedefirma i Næstved med mange års erfaring

A.A. Rustfri Kleinsmedie ApS startede som virksomhed i 1999. Firmaet tilbyder smedearbejde til alle brancher, men har gennem tiden primært leveret ydelser til henholdsvis Pharma og foodindustrien.

Baggrunden for virksomhedens opstart strækker sig 10 år yderligere bagud, hvor ejer, Allan Andersen, var ansat som supervisor for en tysk komponent‐producent, som også designer og installerer rustfrie procesanlæg. Netop derfor er firmaet specaliseret i b.la. rustrie anlæg.

AA Rustfri har af den grund, allerede fra deres opstart, været helt i toppen, når det gælder kvalitet og installering af rustfrie anlæg. Senere har vi suppleret med diverse ydelser, og det sidste nye er laserskæring.

Skriv til os

21 66 41 17